PSICOTERÀPIA ONLINE

Juntament amb les sessions presencials, també oferisc la possibilitat de la psicoteràpia online integral o combinada amb les sessions presencials a la consulta en Psicoteràpia Algemesí. Aquesta oferta es troba adreçada tant a persones que ja es troben en tractament com a persones que encara no l’han iniciat i desitgen fer-lo íntegrament amb modalitat online des de l’inici. S’ha de tindre en compte que la psicoteràpia online ofereix alguns avantatges però també desavantatges. Informar que en ambdues modalitats es mantenen els mateixos principis ètics i deontològics a més de la confidencialitat.

 

 

PERFILS AMB AVANTATGES I DESAVANTATGES DE LA PSICOTERÀPIA ONLINE

 

  • Pacients amb tractament ja iniciat que s’han traslladat per diferents motius i no poden acudir físicament i volen continuar amb les sessions.
  • Pacients amb mobilitat reduïda que no poden vindre a la consulta des del seu domicili o els suposa greus dificultats. Recordar que també poden, a més de la psicoteràpia online, solicitar-me atenció a domicili. 
  • Persones, que per diversos motius, com horaris laborals o obligacions diverses no poden acudir a la consulta.
  • Persones acostumades a les noves tecnologies  que troben en aquest mètode una nova font per fer psicoteràpia amb més facilitat per sentir-se còmodes.

 

  • Al no existir eixa proximitat física es pot produir una pèrdua d’informació de llenguatge no verbal i de no poder analitzar el comportament en una situació fora de la seua zona de confort.
  • Pot ser més difícil interpretar l’estat emocional del pacient al trobar-se en eixe lloc de confort. 
  • El pacient pot sentir-se en cert grau incòmode si hi ha algun conegut o familiar al domicili i mostrar-se en part cohibit per la possibilitat de que puguen escoltar-lo, no sentint eixa privacitat total per un aprofitament total de la sessió.
  • Hi ha que prendre especial precaució en l’ús dels programes per evitar que persones alienes puguen accedir al seu ordinador.

 

PSICOTERÀPIA PER VIDEOCONFERÈNCIA AMB LES SEGÜENTS APLICACIONS

 

En un primer moment es requerix sol·licitar horari per a la primera sessió per correu electrònic, telèfon, whatsapp… i especificar la preferència per l’atenció online. Després d’este primer contacte et comunicaré tota la informació tècnica per poder realitzar la sessió. És preferible realitzar la sessió des d’un ordinador amb micròfon, càmera i internet de banda ampla. Sempre, intentar estar en un lloc còmode i on puga garantir-se la privacitat i la llibertat per poder parlar lliurement sense ser escoltat.

 

 

 

Les sessions es faran mitjançant alguna de les següents aplicacions gratuites en ordre de preferència: SKYPE, HANGOUTS, WHATSAPP. En cas que no hi haja possibilitat de accedir a un ordinador i es pot garantir una connexió adequada es podria dur a terme des del terminal mòbil

 

 

 

 

 

Translate »