Qui som

La nostra història

Psicoteràpia Algemesí, ara també conegut en xarxes socials com ‘En Psicoteràpia’ naix, oficialment, a l’any 2018. La salut mental ha anat prenent un major protagonisme en aquests últims anys. Aquest centre naix per atendre aquesta major demanda i ha anat incorporant diferents professionals i col·laboradors.

Miguel Tejedor Girbés

Miguel Tejedor Girbés

Psicòleg General Sanitari. Director

Soc psicòleg general sanitari, llicenciat en Psicologia per la Universitat de València. Màster en Orientació Escolar i col·legiat CV10780.

Especialitzat en teràpia en joves i adults amb formació en el col·legi Psicoanalític de València i Tarragona i en teràpia cognitiu-conductual per la Universitat de València.

Durant els últims anys he treballat a l’ajuntament d’Algemesí com a orientador professional, i he fet tasques d’investigació en la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana en el Departament d’Investigació Sanitària.  Dispose d’habilitació sanitària amb registre sanitari en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. En el 2020 el centre ha sigut premiat per l’ús i dignificació del valencià per l’Ajuntament d’Algemesí en la XXII edició.

Disposes de diverses vies per a poder contactar de forma totalment gratuïta per a sol·licitar consell professional.

Alba Juan Reyes

Alba Juan Reyes

Psicòloga General Sanitària

Soc psicòloga general sanitària graduada en la Universitat de València amb número de col·legiada CV16190.

Soc experta en intel·ligència emocional i en dol gràcies a la formació impartida per l’associació espanyola de psicologia sanitària. 

Actualment estic ampliant la meua formació en neuropsicologia clínica per mitjà del màster que impartix la Universitat Oberta de Catalunya.

La meua experiència professional va començar com a investigadora en la Universitat de València.

Els darres anys m’he dedicat a l’atenció psicològica en població infanto-juvenil i adulta en diferents centres des d’una otientació cognitiu-conductual. 

També col·labore amb Psicoteràpia Algemesí i em pots trobar contactant amb el centre en les diverses vies que proporciona aquest web.

Guillem Lera Calatayud

Guillem Lera Calatayud

Psiquiatra. Col·laborador

Guillem Lera és llicenciat en medicina i cirugia. Especialitzat en psiquiatria.

Actualment el pots trobar en Avinguda Hispanitat, nº5; 1er pis ALZIRA 46600.

Col·labora activament amb aquest centre, podent abordar diferents casos des d’una perspectiva multidisciplinar. 

Translate »