¡AHORA TAMBIÉN EN NUEVAS UBICACIONES!

Ahora, además de en nuestro centro en Algemesí, nos puedes encontrar también en Alzira y en distintos despachos de València para que tengas un acceso más cercano. Consúltanos ubicaciones.

¿QUIÉNES SOMOS?

Presentación

Mi nombre es Miguel Tejedor Girbés. Soy psicólogo sanitario, licenciado en Psicología por la Universitat de València. Máster en Orientación Escolar. Especializado en terapia en jóvenes y adultos con formación en el colegio Psicoanalítico de València y Tarragona.

Durante los últimos años he trabajado en el ayuntamiento de Algemesí como orientador profesional, y he realizado tareas de investigación en la Conselleria de Sanidad de la Generalitat Valenciana en el Departamento de Investigación Sanitaria. Dispongo de habilitación sanitaria con registro sanitario en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. En el 2020 el centro ha sido premiado por el uso y dignificación del valenciano por el Ayuntamiento de Algemesí en la XXII edición.

Dispones de diversas vías para poder contactar de forma totalmente gratuita para solicitar consejo profesional.

Miguel Tejedor

Psicólogo, Psicoteràpia Algemesí

PSICOTERÀPIA

En la vida actual les etiquetes ens defineixen i marquen el nostre camí. Identificar-les i aprendre a no deixar que condicionen el teu camí serà part fonamental del progrés personal.

ORIENTACIÓ

Oferim sessions d’orientació escolar, tècniques d’estudi i orientació professional en joves i adults. Assessorament de la imatge pública i professional. 

TALLERS, XERRADES i ASSIGNATURES

Impartim tallers i assignatures extraescolars en centres, empreses, negocis… que així ho sol·liciten Contacta amb nosaltres per tindre més informació.

BLOG

ÚLTIMES ENTRADES
Atrapat en el temps. Viure d’expectatives

Atrapat en el temps. Viure d’expectatives

En aquest vídeo parlàrem del que significa viure sentint-se atrapat en el temps. Però atrapat en el temps sense temps. En realitat es tracta de bucles de pensament on, en certa manera, ens enganxem i no aconseguim eixir d'eixa zona de confort que ens generen. Comencem...

leer más
Primer Smartphone en menors

Primer Smartphone en menors

Arriba 5é i 6é de primària i ens trobem en què la demanda per tindre smartphone és cada vegada major. És difícil negar-li a la nostra filla o fill aquest accés a ell, i més quan la majoria d'amics i amigues ja disposen de smartphone. En aquest vídeo tracte d'explicar...

leer más
ES POT LLEGIR LA MENT?

ES POT LLEGIR LA MENT?

En aquest vídeo reaccione al contingut més buscat en youtube amb la paraula clau psicologia. Un vídeo espontani i relaxat que espere vos agrade i ja sabeu, doneu-li m'agrada, subscribiu-se i seguiu-me en instagram i si podeu també podeu enviar-me regals. Facebook:...

leer más

Si has arribat fins ací no dubtes, contacta.

Contacta per correu electrònic, telèfon o xarxes socials.

Telèfon

693 38 15 61

Email

g-psicoleg@hotmail.com
Translate »