EN PSICOTERÀPIA

Reinventa el camí

¡JA ENS POTS TROBAR TAMBÉ EN VALÈNCIA!

Incorporem col·laboracions amb distints centres de València per poder atendre’t també en la «Capi», en distintes zones de la ciutat, per oferir-te un servici de proximitat. En breu també en Alzira.

EN PSICOTERÀPIA

 

 

En Psicoteràpia es un centro de psicología que nació en Algemesí en el año 2010. En estos años y, sobretodo, desde el año 2018 ha ido creciendo e incorporando distintos servicios entre los que se encuentran:

– Sesiones de psicología presenciales y online,  tanto en adultos como adolescentes.

– Orientación escolar, vocacional y laboral.

– Psiquiatría.

– Charlas, tanto presenciales como en línea.

– Contenido regular en redes sociales, a las que te invito a seguirnos.

En los próximos meses añadiremos también servicios de logopedia y asesoramiento nutricional.

Te invito nuevamente a que te quedes un rato por este sitio web para descubrir todo lo que podemos ofrecerte. No dudes en explorar y conocer cada detalle el contenido que con dedicación y carió hemos incorporado.

 

SERVEIS

Oferits

PSICOTERÀPIA

En la vida actual les etiquetes ens defineixen i marquen el nostre camí. Identificar-les i aprendre a no deixar que condicionen el teu camí serà part fonamental del progrés personal.

ORIENTACIÓ

Oferim sessions d’orientació escolar, tècniques d’estudi i orientació professional en joves i adults. Assessorament de la imatge pública i professional.

PSICOTERÀPIA ONLINE

Juntament amb les sessions presencials, també oferim la possibilitat de la psicoteràpia en línia integral o combinada amb les sessions presencials.

TALLERS, XERRADES i ASSIGNATURES

Impartim tallers i assignatures extraescolars en centres, empreses, negocis… que així ho sol·liciten Contacta amb nosaltres per tindre més informació.

BLOG

ÚLTIMES ENTRADES
Atrapat en el temps. Viure d’expectatives

Atrapat en el temps. Viure d’expectatives

En aquest vídeo parlàrem del que significa viure sentint-se atrapat en el temps. Però atrapat en el temps sense temps. En realitat es tracta de bucles de pensament on, en certa manera, ens enganxem i no aconseguim eixir d'eixa zona de confort que ens generen. Comencem...

leer más
Primer Smartphone en menors

Primer Smartphone en menors

Arriba 5é i 6é de primària i ens trobem en què la demanda per tindre smartphone és cada vegada major. És difícil negar-li a la nostra filla o fill aquest accés a ell, i més quan la majoria d'amics i amigues ja disposen de smartphone. En aquest vídeo tracte d'explicar...

leer más
ES POT LLEGIR LA MENT?

ES POT LLEGIR LA MENT?

En aquest vídeo reaccione al contingut més buscat en youtube amb la paraula clau psicologia. Un vídeo espontani i relaxat que espere vos agrade i ja sabeu, doneu-li m'agrada, subscribiu-se i seguiu-me en instagram i si podeu també podeu enviar-me regals. Facebook:...

leer más

Si has arribat fins ací no dubtes, contacta.

Contacta per correu electrònic, telèfon o xarxes socials.

Telèfon

693 38 15 61

Email

g-psicoleg@hotmail.com
Translate »